Stickat - halsduk

Patentstickad halskrage

Ja se det snöar, ja se det snöar det var väl roligt…

Roligt är det att sticka varmt till kylslagna dagar, men det där med snöskottning är jag ganska less på. Idag snöar det för fullt ute. Det är vackert och på något sätt rofyllt. Synd att man måste ut i trafiken bara.

I helgen la jag upp för att sticka en halskrage. Denna gång har jag valt tvåfärgad patentstickning. Garnet är tjock alpacka ifrån Marks och Kattens samt Viking. Mönstret  hittade jag gratis hos 365 saker du kan sticka eller virka. Färgerna är två toner av grått, en mörkare och en ljusare. Blir den bra, så blir det kanske en till.

Patentstickad halskrage

Det går lite långsamt med patentstickninge, men den blir så härligt fluffig och mjuk, så jag tror den är värd den tid den tar att göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *