Återbruk, Virkat - matta

Färdig virkat matta

Återbruksmatta2

Så där ja! Nu är den färdig. Jag fick slänga ut den i snön för att få någorlunda vettigt ljus att fota den i. Hua, nu är det inte mycket dagsljus att hurra för! Tur att vi i alla fall har snön, som hjälper oss med lite ljus.

Denna matta är en ren återbruksprodukt! Det gick åt 3,5 gamla t-shirtar och ett antal nystan restgarner av olika mängd. Vissa hade jag mycket av och andra lite. Det mesta är bomullsgarn, för jag tror att det är ganska tåligt. Mattan blev ca 1 m i diameter och pryder nu sonens golv. Det var en rolig teknik och resultatet blev faktiskt riktigt bra. Nu kan jag lägga mitt största fokus på kalenderstickningen för att slutföra den. Jag önskar er alla en trevlig första advent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *