Återbruk, Virkat - matta

Virkar vidare på mattan

Baskern – får jag repa upp! Den blev alldeles för liten. Sitter inte alls som den ska på mitt huvud. Det är bara att försöka sig på ett annat mönster. Sockorna till sonen stickar jag vidare på – just nu gör jag hälflappen, men med tunt garn, tunna stickor, så går det så långsamt att jag behöver varva det med andra projekt.

Just nu så har jag virkat ganska mycket på sonens matta också. Den känns lite ”vobblig” i kanterna just nu, men inte värre än att jag tror att det jämnar ut sig när man väl börjar använda den. De blir max 1 dm bredare runt om, för sedan tar mitt t-shirtmaterial slut. Varje varv går långsamt nu eftersom den börjar bli ganska stor, men jag siktar på att ha den färdig till jul. Färgerna på bilden gör inte mattan rättvisa. De blir alltför ”gula” när man fotar inomhus så här års. När den är klar, får jag gå ut och fota den, så att färgåtergivningen blir bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *