Aktuellt, Tankar kring handarbete

Laddar inför hösten

I slutet av sommaren kom jag igång med upprensningen av mina pågående projekt. Jag vet inte längre hur många jag har som ligger och väntar på att bli klara, och jag har beslutat mig för att inte ta reda på det heller. Vad jag däremot har beslutat mig för, är att se till att avsluta några av dem. Jag är redan på god väg. Restgarnsmattan är färdig, sommartröjan och den färgglada sjalen. Nu har jag satt tänderna/stickorna i en olle, som jag nog började sticka på förra året vid den här tiden. Det var så mycket slätstickning i början att jag helt enkelt tappade sugen, men nu har jag klarat av den delen och sitter och stickar flätor på oket. Snart är jag uppe vid den stora tjocka härliga kragen. Känner att det finns hopp med det projektet. Dessutom kommer jag få en massa plats i stickkorgen, när jag är klar med den. Det är inte så att jag förbjudit mig själv att påbörja nya projekt, men det skulle vara skönt att bli klar med de där ”nästan-färdig-men-ändå-inte-avslutad”-projekten, så jag tar tag i ett i av dessa åt gången. Tröjan hoppas jag kunna visa bild på i slutet av veckan.

Det känns skönt att avsluta sommaren med en liten upprensningsperiod!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *