Tankar kring handarbete

Det fina med en fortsatt kall vår

Man tittar ut. Det är mulet, kallt och grått ute. Bitande kall är vinden. Man känner inte direkt för att bara gå ut och mysa. Igår regnade det dessutom nästan hela dagen. Vädret gör väl därför ingen glad precis. Men det fina är att man lätt kan hitta motivation att sticka klart vantar, muddar och andra vinterplagg, för man vill ju inte precis ta på sig vårkappan än. Jag kämpar på med mina muddar i Bohusstickning, men eftersom jag stickar lika mycket fram som tillbaka igen, så kommer jag ingen vart…Muddarna är fortfarande lika stora som när jag började för 3-4 dagar sedan. Ok, tålamod är en dygd, så jag biter ihop och stickar ett par varv till och hoppas att det ska bli rätt denna gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *