Stickat - vantar

Faster Birgits vantar

Nu har jag avslutat ett projekt som pågått under en tid. Jag har stickat mig ett par vantar efter eget huvud. De är riktigt varma och goa. Garnet kommer ifrån Filtmakeriet, förutom de vinröda ränderna, som är lite restgarn från Kampes. Jag satt här och funderade på vad jag skulle döpa dem till och kom på att de ska få heta Faster Birgits vantar. De är liksom bara som Faster Birgit var. Hon var egentligen min pappas faster, men vi kallade henne alltid för Faster Birgit i alla fall. Hon var en sån där härligt go kvinna, rejäl och arbetsam och jättesnäll och så bakade hon en massa gott som man fick smaka när man kom på besök. De här vantarna tillägnar jag dig Faster Birgit.

3 reaktioner på ”Faster Birgits vantar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *