Stickkurs

Stickkurs eller virkkurs?

Nu är det fredag och ute är det ett sådant där riktigt äckligt aprilväder. Usch och Fy! Tur att inga uteaktiviteter väntar ikväll. Jag tänkte göra lite reklam för stick- och virkkurser här idag. Jag håller i kurser både tillsammans med Studieförbundet Vuxenskolan och i egen regi och det är den i egen regi jag tänkte göra reklam för här.

Jag gör ”hemma hos”-kurser. Det betyder att jag kan komma till dig eller till din arbetsplats och hålla en kurs för dig och dina vänner/kollegor. Kanske sitter just du och planerar för en Möhippa. Vi kan virka eller sticka, allt från nybörjarnivå till mer avancerad. Varför inte ha en gemensam stick- eller virkstund som en del av en sådan dag. Ni hör av er till mig med era önskemål och så sätter jag ihop ett program. Skräddarsytt för just dig/er blir det. Kika mer på min hemsida eller skicka mig ett mail till maria(at)hildursbarnbarn.se.

Ha en trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *