Tvåändsstickning

Tvåändsstickade vantar!

Nu är mitt första tvåändsstickningsprojekt färdigt! Det känns jättebra och var riktigt roligt på slutet, när jag började få fart på tekniken. Vill gärna prova fler tvåändsstickningsprojekt, men jag har ett antal projekt att ta tag i först innan jag ska påbörja något nytt. Vantarna är blåvitrandiga i olika varianter. Muddarna har en typ av randning, vantens ovansida en annan och vantens insida en tredje variant. Insidan har jag dessutom dekorerat med ett hjärta. Lite trevligt att ha något fint att titta på där också tänkte jag. Nu när vårvämen är på väg, så blir det väl inte direkt så att jag kommer att använda dessa så mycket, men det blir ju en ny vinter nästa år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *