Tankar kring handarbete

Utrensning pågår!

Ikväll har jag rensat bland alla mina projekt som ligger framme. Bra att få en överblick över vad jag har på gång, vad jag kan repa upp, slänga, jobba vidare på, slutföra osv. Jag har haft två stora korgar med olika projekt, men nu är dessa två tömda och jag har fått en bra överblick på vad jag har för garn i lager. Jag har mycket mer än jag någonsin trodde. I mitt huvud har jag börjat tömma mina lager…men tydligen inte. När jag repat upp ett par misslyckade projekt och plockat restgarner lite här och där så är det nu tämligen fullt i garnskåpet igen. Skönt att man inte har sysselsättningsproblem 🙂

Nu är jag jättesugen på att slutföra ett par av projekten där det inte är så mycket kvar att göra. Jag börjar med mina tvåändsstickade vantar. Med lite tur, kan jag få dem klara till på måndag, så att jag kan ta med dem till stickkursen på HV och visa upp hur de blev. Jag håller på med avmaskningen av vante nummer två, sedan ska två tummar stickas, så det borde inte vara någon omöjlighet. Ha en riktigt skön helg i allihop!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *