Stickkurs

Våren är på gång!

Nu vill jag sticka och virka sommarinspirerade saker, men jag har alldeles för många halvfärdiga vinterprojekt för att unna mig det just för stunden. Fram till påsk rensar jag lite bland projekten och hoppas slutföra åtminstone ett par stycken. Kanske repar jag upp några projekt också. Ibland blir det ju inte riktigt som man tänkt sig.

Ikväll förbereder jag sista kurskvällen för mina duktiga stickelever. Vi ska ha lite gott och blandat. De ska få prova på lite magic loop om de vill. Vi ska kika på lite engelska sticktermer och lite annat som är bra att känna till om man vill prova att sticka efter ett mönster på engelska. Vi ska granska ett mönster lite närmare och prata om vad som är viktigt att känna till när man stickar. Det blir mycket teori denna kväll, men jag klurar även på ett par stickutmaningar för kvällen. Inte kan vi väl bara ha teori heller. De vill säkert sticka ett par varv eller två om jag känner dem rätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *