Tvåändsstickning

Tvåändsstickningen fortsätter

 

Nu har jag haft möjlighet att lägga några timmar till på mina tvåändsstickade vantar. Nu börjar jag få in lite flyt, så nu går det riktigt bra att sticka även i sociala sammanhang eller framför TVn, till en ljudbok eller vad det nu kan vara. Ovansidan har sitt randiga mönster som jag bara bygger vidare på och nu har jag testat, vad jag tror är djupmaskor, och skapat ett hjärta på handflatan. Gillar att det hände något där också, bland alla ränder.

 

 

I morgon är det dags för stickkurs på HV igen och då är tanken att jag ska ha hunnit så långt att det är dags att påbörja avmaskningen. Sedan måste jag sticka ikapp med vante nummer två också, då jag bara hunnit göra ökningarna för tummen på den.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *