Aktuellt

Äntligen fredag!

Veckan har varit lång och som vanligt har det varit ganska mycket jobb. I tisdags höll jag i första stickkursomgången för denna termin. Det gick bra och jag har verkligen väldigt duktiga och flitiga elever. Det var kul att de så entusiastiskt tog sig an uppgiften med flätstickningen. Nu fick de se att det faktiskt inte är så himla komplicerat när allt kommer kring. I helgen ska jag sätta ihop materialet till nästa vecka.

Jag hoppas hinna långt på mitt löv i helgen också. För just nu känns det som om det går med snigelfart framåt och knappt det ens. Jag har fått dispens till slutet av månaden, men jag vill ändå bli färdig så fort som möjligt. Så därför hoppas jag på stordåd nu i helgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *