Hemslöjden 100 år - lövet

Lövet del 6

I helgen hann jag med lite lövjobb. Det blev några blommor och så kropparna till några figurer som jag ska göra. Det går sakta men säkert framåt. Som tur är så fick jag löfte om att lämna mitt löv den sista februari, så jag har nästan en månad kvar på mig att göra de sista detaljerna. Så nu ska jag försöka sitta en stund varje dag med lövet, så ska jag väl nå i mål i tid.

Jag fick en kommentar om att jag var så generös, som bjöd så offentligt på utvecklingen av mitt löv och till det vill jag bara säga att jag gör gärna det. Halva nöjet med denna process är ju att få dela den med någon. Det är också kul att dokumentera det jag gjort under resans gång, så att det verkligen syns att det går framåt steg för steg.

1 reaktion på ”Lövet del 6

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *