Stickat - sjal

Merry del 3

Nu har jag börjat sticka den sista och fjärde ledtråden på Stickas Mysteriesjal Merry. Den blir riktigt fin. Undra just om det kommer att gå att sticka den på min rundsticka eller om jag måste skaffa en längre. Om jag pressar kanske det fungerar även om det inte är en optimal situation. Den är svår att fota just nu. för den börjar bli ganska stor och det går inte att sträcka ut den så bra. Under veckan hoppas jag att jag ska hinna få den färdig. Lite små nya projekt finns det hela tiden, men efter denna ska jag ta tag i något annat som blivit liggande alldeles för länge. Sedan är det ju lövet också…

I nästa vecka börjar min kvällskurs i stickning igen. Jag leder en fortsättningskurs i stickning, så till tisdag behöver jag har fixat ett antal provlappar, så att jag kan visa hur jag har tänkt mig det hela och vilka möjligheter som finns. Allt finns klart på papper, nu ska bara de sista detaljerna på plats. Kul ska det hur som helst bli!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *