Aktuellt, Hemslöjden 100 år - lövet

Lövet del 4

Idag har lövproduktionen fortsatt hemma i köket. Först målade jag den nedre delen svart. Den ska skruvas fast och kommer inte kläs in i garn. Efter det har jag suttit och sytt ihop löv för brinnande livet. Jag som inte gillar att montera undrar lite hur jag tänkte när jag drog igång detta projekt. Jag kommer att behöva sticka ett gäng löv till för att kunna täcka hela trästommen. Jag har inte hunnit sy fast alla löv jag gjort ännu, men jag kan ändå se att de inte kommer att räcka. Det känns plötsligt väldigt verkligt när jag börjar sy fast löven. Innan dess var det bara en massa lövlappar i en väska. Nu är jag jättetaggad att jobba vidare och slutföra mitt projekt. Det är inte så lång tid kvar, så det gäller att ligga i. Allt tar längre tid än man tror.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *