Hemslöjden 100 år - lövet

Lövet del 3

God fortsättning på er allihop!

Jag har i julhelgen stickat vidare på mitt lövprojekt. Jag har nu hunnit sticka så många löv att det täcker drygt hälften av det stora lövet. Det kan vara mer men jag måste då blocka ut alla löven först och börja sy ihop dem för att få en känsla för hur många fler jag måste göra. Det har gått ganska snabbt tycker jag. Natten till annandagen fick vi strömavbrott och det har påverkat möjligheterna att sticka och blocka, men idag på eftermiddagen fick vi äntligen tillbaka strömmen, så nu är jag på gång igen. Jag fotade min lövhög i förmiddags och den känns faktiskt lite smått imponerande. Jag längtar efter att denna del av projektet ska bli klar, så att jag kan börja med nästa del.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *