Stickat - vantar

Nya vantar på gång!

I mitt garnförråd finns det en massa garn. Inte riktigt så mycket som många andra tycks ha liggande i skåp, lådor och säckar och allt vad det är, men tillräckligt mycket för att det ska hålla mig sysselsatt ett bra tag framåt. Det känns nästan lite som en sport att göra något av allt material jag har. Nu är det några dagar kvar till jul och jag filar på ett par julklappar och lite annat, men sedan ska det bli rensning bland nystan och projekt. Nu ska här slutföras eller repas upp. Det har jag gett mig katten på. Dessa vantar började som en idé i mitt huvud och tanken var att det skulle bli en julklapp, men jag vet inte vad som hände på resans gång, men de blev till mig istället Oooops! Tummen är kvar på den första vanten. De blir nog inte så tokiga. Brunt, mörkt grått och en gnutta vinrött. Det är en färgkombination som fungerar bra ihop och vanten blir lite mer diskret än andra jag har, så de kan nog komma till nytta. Garnet, det bruna och det grå är från Filtmakeriet i Kilafors. Det vinröda är Kampes tvåtrådiga ullgarn. Dessa vantar kommer att bli grymt tjocka och varma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *