Stickat - mössa

Bingemössa på gång

Jag jobbade vidare på Bingemössan i måndags på stickkursen på HV. Jag har valt att sticka min i väldigt otraditionella färger. Binge förknippas mer med rött, blått och vitt. Jag har redan repat upp och gjort om två gånger, så jag har ingen lust att behöva göra det igen, men jag är lite osäker på om den fortfarande är för stor… Nu blir ju denna mössa dubbel och själva mönstret bildar en yttre delen av en dubbelvikt, bred kant. Den ska absolut inte smita åt. Modellen är helt enkelt inte sådan och jag avskyr mössor som smiter åt. Kan inte alls förstå att så många fallit för tunna, väldigt tajta mössor med glada färger i år. De sitter ju som en strumpa på huvudet. Nu låter jag som en gammal tant, jag inser det… Mössor är för mig något jag ogärna använder, för man tenderar att se ut som en ”mupp” i dem 🙂 och de tajta varianterna bara skriker mupp lång väg är jag rädd…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *