Aktuellt, Tankar kring handarbete

En hjälte

Hjälpstickan har nominerats till Svenska Hjältar. Läs mer här!

Det är fantastiskt med människor som gör saker för andra, som tar av sin värdefulla tid och sin ork, för att någon annan människa ska få en drägligare tillvaro. I allas våra liv så springer veckorna fram mer eller mindre fort. Ofta känner jag att det är svårt att ens hinna med sina nära och kära.  Det är då jag blir så glad att läsa att någon faktiskt lägger en massa tid och energi på andra människor, människor man inte ens känner. Även om man inte kan göra som Ulrika, så kan man kanske göra något litet i alla fall. Förra året stickade jag ett par sockor och nu har jag en låda med lite stickade alster, som jag tänker skicka iväg till Hjälpstickan och kanske har du det också. Många bäckar små blir till en stor å.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *