Tankar kring handarbete

En fullspäckad helg

Denna helg har varit full av trevligheter. Igår blev det en tur in till stan. Jag köpte garn, för på tisdag börjar min kurs i stickning för nybörjare, så jag planerar och fixar och donar inför den. Ni ska få se om någon dag eller två. Det är både utmanande och väldigt roligt att planera ett kursupplägg när det är favorithobbyn som jag ska få lära ut.

Idag har det dock inte blivit en enda maska och frågan är om jag orkar sticka någon. Idag genomförde jag den sista delen av Tjejklassikern. Jag sprang Lidingöloppets Tjejmil. Grymt jobbig bana med backar som nästan framkallade svimningsanfall, men i mål kom jag till slut. Jag är så enormt stolt över att jag, en tjej som inte ser sig som speciellt sportig, har genomfört detta. Ikväll kommer jag somna ovaggad. Det garanterar jag. Men nu väntar soffan och lite avkoppling en stund först.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *