Stickat - sockor, veckans projekt

Mina sockor

Förra veckan blev en sån där vecka, när man inte hinner sticka så himla mycket. Jag slutförde visserligen några saker, men tanken var ju att jag skulle lägga fokus på mina sockor. Nåväl jag kom igång till slut, närmare bestämt igår kväll och då fick jag till hälen och en bit på foten. Det är ett stycke kvar, men jag kom en bra bit i alla fall. Jag ska sticka vidare på den i veckan, så får vi se hur långt jag hinner. Annars tänker jag mest fokusera på den blå tröjan denna vecka. Den får bli veckans projekt. Jag stickar och stickar men kommer liksom ingen vart känns det som. Jag håller fortfarande på med fram- och bakstycket och det känns som att det skulle vara en bra bit kvar innan det blir dags för ärmarna. Längtar tills det blir lite mönster, för det blir lite enahanda med slätstickning hela vägen. Resultatet ser i alla fall bra ut så här långt och jag gillar färgen jättemycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *