Okategoriserade

Wolly walk along!

Kika på den här länken till Knitty Graffity, som arrangerade Wolly Walk Along, i Auckland på Nya Zeeland. Vi hade ett svenskt bidrag med, Agneta från Hemskapat deltog med ett stycke Sverige i detta projekt. Hon fick med vantar, kaffekopp och fikabröd, en segelbåt, midsommarstång mm. Jättefint var det och en helt underbar idé. Vi borde göra något liknande i Sverige. Fantastiskt fint och kreativt. Sådana här saker gör mig bara så glad. Man kan ju inte passera detta promenadstråk utan att le. Om ni kikar in på Hemskapat, så ser ni hela det svenska bidraget.

Har två varv kvar på min Haruni och sedan avmaskning. Hoppas hinna blocka den ikväll, för då kan jag visa upp den i morgon. I morgon är det för övrigt andra gången på Stickresan på HV-skolan och vi ska dekorera, precis som man gjorde på Spedetröjorna. Jag har letat upp lite material, så i morgon blir det till att låta kreativiteten flöda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *