Stickat - vantar

Chevalier-vanten!

Det har varit en tuff start på veckan, med mycket aktiviteter. Idag hoppas jag att en hel del jobb ska falla på plats, så att avslutningen på veckan kan kännas lite mer normal. Idag tänkte jag visa er hur det går med en av mina vantstickningar – Chevaliervanten. Jag har stickat den första, men sparat tummen till sist. Den andra vanten har jag precis påbörjat. Så här ser vanten ut. Den blir snyggare på, då flätan mer kommer till sin rätt. Kul mönster men hysteriskt litet diagram när man printar det. Kan rekommendera att man försöker förstora det innan utskrift!

Jag stickar de i dubbelt Lucca Fino garn, så de blir så mjuka och gosiga så. Trots att det är en liten stickning, så kan jag inte tycka att det är någon bra buss-stickning eller social-stickning om ni förstår vad jag menar. Mönstret måste följas på alla varv, så det gäller att hålla tungan rätt i mun. Mönstret finns på nätet och är gratis, så om du blir sugen på att sticka dem, så är det bara att googla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *