Tankar kring handarbete

Klibbig stickning!

Det har varit ännu en sådan där underbar sommardag här på Värmdö, där jag bor. Varmt och skönt hela dagen. Tror t o m att vi kan få en s.k. tropisk natt, för det var fortfarande 23 grader varmt när klockan var runt halv nio. Mysigt eller hur! Hade tänkt sätta mig en stund på altanen och sticka ikväll, men det kom en sådan där vidrig svärm flygmyror igen, så jag gick in istället.

Dagtid är det annars svårt att sticka. Man blir så svettig och varm att garnet riktigt klibbar fast i fingrarna och på stickorna. Det är dock ett angenämt problem som jag gärna har, bara jag får några sådana här dagar till. Vi hade så sjukt mycket snö i vintras att jag aldrig trodde att den skulle smälta bort, men det gjorde den ju och nu kan jag njuta av härlig sommarvärme. Det är gott att leva!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *