Amigurumi, Virkat - Figurer, Virkat - mobilfodral

Virkat mobilfodral!

Nu har jag gjort färdigt Mia Bengtssons virkade mobilfodral, som ser ut som en liten robot. Sonen är överförtjust. Nu vill den andra sonen ha något liknande, men inte en robot, så nu får fantasin jobba lite. Vi får väl se vad det blir. Detta är väl, som många amigurumiprojekt, ett riktigt restgarnsprojekt. Det går inte åt så himla mycket och friheten att improvisera är ganska stor. Alla armar och ben behöver ju inte vara av samma färg eller material t ex. Allt handlar ju om hur likt man vill att det ska bli originalet.

I made a small cover for my son’s mobile phone. It looks like a robot and I found the pattern in one of Mia ’s books. My son is thrilled! My other son wants something simular, but not the same, so I have to work out a pattern using my imagination. We will see if he likes it.

 

1 reaktion på ”Virkat mobilfodral!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *