Stickat - tröja

Garnleverans!

Igår fick jag hämta ett paket på posten. Garn, underbart ljuvligt blått garn, Drops Nepal (65% ull, 35% alpacka) som jag ska ha för att sticka en sådan här fin tröja. Jag har suktat efter den här länge nu, så när det var rea på Dropsgarnerna, så slog jag till. Jag har som ni ser valt garn i en mer diskret nyans. Färgen på bilden är fin, men passar inte alls mig. Blått är en nyans som fungerar mycket bättre. Nu måste jag avsluta åtminstone två av mina större projekt innan jag ens får fundera på att påbörja detta… Bilden här till vänster har jag lånat från Garnstudios hemsida.

Mönstret till tröjan är gratis och du hittar det här.

Jag fick även hem lite svart garn, som jag ska ha till min restgarnsfilt. Idag är det grått och mulet ute, så det där med foto på garnet tycker jag vi glömmer. Det blir inte alls likt den rätta nyansen. Jag återkommer med bilder på garnet en annan dag.

Jag har fått flera frågor om vart jag hittat mönstret till mina virkade restgarnsrutor. Det är också gratis och kommer också ifrån Garnstudio. Här finns en länk till mönstret.

Yesterday I recieved a package. It contained yarn, beautiful yarn in a nice blue colour. I am going to make myself a sweater like the one on the picture. I will need to finish a few larger projects first though, before I will allow myself to start a new one.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *