Amigurumi, Virkat - Figurer

Våra bästa lyckönskningar alla brudpar!

Två brudpar är nu färdiga!

Vem vill inte drömma sig bort till ett försommarbröllop, när det vräker ner snöblandat regn ute? När det är snö i maj, så är det inte svårt att hålla sig för skratt. Nej, bröllop är betydligt trevligare.

 

Jag har nu suttit och virkat och räknat och skrivit mönster så att jag känner mig alldeles vimmelkantig. Men jag måste få tid att i lugn och ro och med fräscht huvud kolla igenom mönstren en gång till innan jag är redo att publicera något på nätet. Tills dess får ni kika på lite bilder av de lyckliga tu.

4 reaktioner på ”Våra bästa lyckönskningar alla brudpar!

 1. Yes we have a fan page at facebook, I just have not figured out yet how to post the link to facebook here on the webb page. Search for Hildurs barnbarn when you are on Facebook. The blog will be posted there from now on!

 2. Hej!

  Jag har fått i uppgift att virka ett bröllopspar till min svägerska som ska gifta sig i sommar.
  Kom då in på din blogg och såg dina underbart söta små virkade bröllopspar och fastnade direkt!

  Såg att det var ett tag sen du skrev inlägget och undrar mest om du har skrivit ut mönstret? Kan inte hitta det isf.
  Skulle bli jätteglad för mönstret!

  Mvh Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *