Vardagsfilosofi

Det är mycket så här års!

Det är mycket, verkligen mycket, som man vill hinna med så här års. Jag hinner bara med någon kväll i soffan med stickning eller virkning. All annan tid går åt till jobb och fix hemma. Inne vill man städa när det obarmhärtiga vårljuset skiner in. Fönstren ser ut som skrutt efter vintern och jag har påbörjat lite putsning, men det är mycket kvar. Ute vill man rensa upp efter vintern och göra fint, men jag ligger redan hopplöst efter där också. Helgerna, ni vet då allt ska ske, är helt uppbokade den ena efter den andra. När jag ska ha tid att fixa det som ska fixas vet jag inte. Samtidigt kliar det i handarbetsfingrarna, som inte alls får sticka och virka så mycket som de skulle vilja. Men det är ett angenämt problem, för jag har i alla fall valmöjligheten. Den har inte alla.

Jag har stickat lite på näversjalen, men eftersom jag repade upp 2/3 av den – och bara det tog en timme, så har jag inte hunnit så långt, så jag har inte ens någon lust att visa den. Mer stickning kommer i nästa vecka hoppas jag!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *