Tankar kring handarbete

Pizza, öl och lite stickning och virkning!

Igår kväll var det afterwork på jobbet! Jag hade lovat prata lite om stickning och virkning. Jag hade med mig lite olika alster som jag gjort och så introducerade jag och en kollega några andra kollegor i hur man stickar, grunderna bara med räta och aviga maskor. Det blev lite introduktion till virkning också. Någon ville virka amigurumis och någon ville veta hur man gjorde en vanlig grytlapp. Det var väldigt duktiga alla som provade på. Skolkunskaperna sitter ju där någonstans även om det var ett tag sedan sist. Det var en trevlig kväll och jag hoppas att de tyckte att det var lika givande som jag. Nu ska jag skicka över lite bra länkar så att de kan inspireras lite till och själva prova sig fram och göra egna alster.

1 reaktion på ”Pizza, öl och lite stickning och virkning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *