Aktuellt, Amigurumi

Hjärtekatten!

Blev kontaktad av Hjärtekatten nu i helgen. Det är två mammor som vill göra något för familjer som har barn, som föds med hjärtfel. Vi kan hjälpa dem genom att virka en katt. Enkelt eller hur! Gå in på Hjärtekattens hemsida och se hur du kan hjälpa till och hur det funkar. Jag har genast börjat att virka en katt. Om min lilla insats kan hjälpa någon så är ingen gladare än jag. Häng på du också och gör något för ett barn med hjärtfel. Så här står det på Hjärtekattens hemsida:

Hjärtekatten är ett välgörenhetsprojekt med ambitionen att få ihop så många handvirkade Hjärtekatter som möjligt för att skänka till hjärtavdelningen vid Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus i Göteborg.

Allra helst vill vi såklart att varje litet hjärtebarn ska få med sig en alldeles egen katt hem, men vårt första mål är att få ihop 100 handvirkade och helt unika hjärtekatter.


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *