Okategoriserade, Tankar kring handarbete

Jag behärskade mig!

Jag har beställt garn, på rea, från Sannsticks. Det är Lucca Fino garn. Garnet är merino och väldigt skönt att sticka och att bära. Jag beställde hela 6 nystan. Antingen använder jag garnet till mig själv, eller så får mina pojkar någonting. Funderar på att komplettera med någon färg i så fall. Jag har ett nystan i lila sedan tidigare, men det vill väl inte de ha gissar jag.

Nyss, när jag tömde brevlådan, så låg där en avi som meddelade att jag hade fått paket. Impulsen var att kasta mig iväg och hämta garnet, men jag behärskade mig. I morgon ska jag åka iväg, men inte idag inte. Idag ska jag sticka vidare på min linkofta. Det ser faktiskt riktigt fin ut så här långt. Kanske lite stor, men jag tror det reder sig när den väl blir färdig.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *