Stickat - kofta, Veckans UFO

Veckans UFO v 12 före!

Veckans projekt får bli ett gammalt UFO. Jag vet egentligen inte om den kvalificerar sig till att kallas UFO ens, för jag har bara stickat typ 4 cm på bakstycket. Jag vet inte ens vart jag är i mönstret, men det gör väl inte så mycket om jag får repa upp och göra en omstart. Det ska i alla fall bli en kortärmad sommarkofta i detta lite håliga mönster. Garnet är lin och jag tror att den blev liggande för att jag inte riktigt gillade att sticka i lin, men nu känner jag mig mogen för ett nytt försök. Sist jag stickade på denna var i somras tror jag. Det vore ju kul om jag gjorde den färdig, så att jag kan använda den under sommaren som kommer i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *