Okategoriserade, Stickat - sjal

Seascape Stole växer!

Jag stickar ju inte bara provlappar. Även min vårgröna sjal växer i storlek, om än lite långsamt. Det har varit så mycket hela veckan att jag helt enkelt inte hinner med att sticka så mycket. Några varv här och där gör ingen sjal eller kofta klar. Mönstret till Seascape Stole är lite jobbigt, för det är inget diagram utan allt står utskrivet i text. Man måste verkligen ha koll med penna och papper för att komma ihåg vilket varv man stickar. Annars skulle jag säga att mönstret är ganska trevligt att sticka och jag tycker att det blir fint även om det ännu är för tidigt för att jag på bild ska kunna få till hur fint det blir. Men det kommer, bara jag stickat en bit till. Jag har struntat totalt i stickfastheten, så jag tror min halsduk kommer att bli en bit smalare än originalet, men det gör ingenting tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *