Stickat - kofta, Veckans WIP

Veckans WIP, v 10 före!

Denna vecka tänker jag, som jag flaggat för tidigare, fokusera på ett pågående projekt (WIP) istället för ett UFO. Jag har en kofta som jag har stickat på lite till och från nu ett tag. Det har mest varit frågan om ”från” om jag ska vara helt ärlig, men nu känner jag mig taggad att ta tag i detta projekt igen. Grunden är en February Lady Sweater, men jag leker lite med randning och andra typer av strukturer/mönster på koftan. Hur lång den ska bli och om ärmarna ska bli halv eller hellånga, beror på hur långt garnet räcker. Jag skulle helst vilja ha långa ärmar eftersom jag är en sådan fryslort, men man vill ju inte få en midjekort kofta på bekostnad av långa ärmar, så vi får se vad som händer och hur det blir. Så här ser den i alla fall ut nu i början av veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *