Aktuellt

>Snöstorm!

>Februariväder – kallt och snön vräker ner. Vinden friskar i och det är inte så att man direkt vill tillbringa någon längre stund utomhus. Inte nu i alla fall. När sedan ovädret dragit förbi och solen kikar fram igen, så kan jag tänka mig att det blir ganska vackert ute.

Vad gör man då en sådan här kväll? Man stickar förstås! Ikväll ska jag göra klart veckans UFO och förhoppningsvis sticka lite till också. Jag är laddad för en kväll på FB med online stickcafé. Kanske syns vi där!

1 reaktion på ”>Snöstorm!

 1. >Full rulle hos dig förstår jag! (läste förra inlägget)
  Mera snö ja. Jag hade riktig lust för en "bara-strosa-runt-hemma-dag" idag, men vart tvungen att ta mig ute en sväng.
  Väl hemma igen så blev det snöskottning. Då var det ganska skönt att vara ute, men nu är det lika skönt (skönare?!!) att sitta inne vid brasan.
  Inpirerad av ditt veckans ufo så blir det handledsvärmare i 13-års-present på lördag. 🙂
  Ett par svarta med pälsgarn som avslut.
  Gör nog färdigt den andra ikväll.

  Ha en fin stickig kväll !!
  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *