Stickat - Pulsvärmare, Veckans UFO

>Veckans UFO v 6 före!

>
Denna vecka ska jag göra klart ett par pulsvärmare till en liten flicka. Jag fick idén till dessa tidigt i höstas och så stickade jag en och la upp för att göra en till, men så kom något annat emellan och dessa hamnade längst ner i korgen. Nu vet jag en liten flicka, som har spanat in de här och som fyller år i mars. Det skulle ju vara kul om jag hade något att ge henne, som hon skulle bli glad för. För en gångs skull tänker jag vara ute i god tid också, för dessa borde jag hinna färdigställa på en vecka tänker jag!

2 reaktioner på ”>Veckans UFO v 6 före!

 1. >Ååh! Så söt!
  Jag ska på kalas på lördag.
  Undrar sååå vad jag ska hitta på!
  En tjej som blir tonåring.
  Önskar sig wii-spel och pengar…
  …skulle vilja komma på något bra, som hon inte visste att hon önskade sig… 😉
  Tänker vidare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *