Melodifestivalstickning, Näverstickning, Stickat - sjal

>Resultat efter deltävling nr 1

>

Jag gjorde som jag sa och drog igång en melodifestivalstickning – näverstickningen! Jag tyckte jag stickade på ganska bra. Det blev baklänges några varv, för jag var lite okoncentrerad, men sedan flöt det på ganska bra. Resultatet blev 5 rutor. Nu får denna ligga och vila till nästa vecka, så får vi se om jag fått in snitsen bättre då och kanske kan sticka på lite mer. Ska försöka hålla mig från baklängesstickningen också…den tar så mycket tid…i onödan…

5 reaktioner på ”>Resultat efter deltävling nr 1

 1. >Det ser bra ut. Jag har aldrig provat näverstickning men jag har sett i flera bloggar och tycker att det ser läckert ut. Lycka till med fortsättningen!!
  Kram sytanten

 2. >Bra jobbat, du fick gjort mycket!

  En himla rolig idé, jag hade gärna hängt på, men jag såg om det för sent… 🙂

  Jag återkommer nog till dig när det blir dags för min näverstickningssjal. Jag har tänkt att göra den av det flerfärgade garnet jag färgade på lägret i somras…

 3. >Vad spännande att se hur det växer fram! Har aldrig provat den tekniken, är det svårt?

  Ps. Broderikafé nu på torsdag igen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *