Tankar kring handarbete

>Två dagar kvar till julafton

>Idag dök temperaturen ner till -23 grader. Det är ruskigt kallt! Jag kör raggsockor på dygnet runt. Jag är väldigt frusen av mig och då är det en välsignelse att det finns sockor 🙂 Tyvärr tycker jag att många av de sockor jag gjort har tappat formen alldeles och blivit löjligt stora. Vanliga raggsockor håller formen jättebra, men sockor gjorda i vanligt sockgarn verkar växa. Någon som har samma erfarenhet? Hädanefter ska jag i alla fall göra alla sockor i storlek small, så kanske de blir lagom.

Igår missade jag stickcaféet på FB alldeles. Min yngsta son fyllde år, så vi hade fokus på annat. Idag ska de sista klapparna inhandlas, men ikväll vill jag verkligen få en stund i lugn och ro i soffan med lite stickning. Fick en stund igår kväll också, ganska sent, och det var väldigt avkopplande.

1 reaktion på ”>Två dagar kvar till julafton

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *