Stickat - sjal, Veckans UFO

>Veckans UFO, v 51 före!

>
Har funderat en hel del på vilket veckans UFO ska få bli och jag velar verkligen. Frågan är ju om jag ens kommer hinna sticka så mycket att det är värt att utnämna ett veckans UFO ens. Jag tänker i alla fall göra ett nytt försök med den lila sjalen i Luca Fino – garn. Så här långt hade jag hunnit när jag släppte den sist. Det är verkligen inte många rader kvar att sticka, så med lite tur hinner jag 🙂3 reaktioner på ”>Veckans UFO, v 51 före!

 1. >Jag har heller inte riktigt bestämt mig om det där med UFO… Kanske blir det att jag fortsätter med samma ufo i flera veckor, tills jag är färdig eller tills jag tröttnat och behöver något annat som omväxling.
  Ja, får väl se hur jul/nyårs-ledigheten utvecklar sig. Min dotter åker bort hela lovet, så kanske sitter jag och stickar mycket och lyckas beta av projekten…?!
  Ska i alla fall idag försöka nysta mer garn till min cape, eftersom det inte blev gjort igår.
  Lycka till med din sjal och ha en riktigt fin julvecka!

 2. >Ni är så duktiga med era UFOn många av er! Jag lägger dem bara i en påse och låtsas om att de inte finns… 😉

  Ha en bra dag!
  Kram

 3. >Jo man kämpar på, men det betyder ju inte att de blir klara för det. Förnekelse är rätt skönt ibland också. Alla UFOn jag har, har ju inte synts här än…Ha en bra dag själv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *