Stickat - vantar

>Fingervantar Knotty!

>
I oktober så fick jag ett ljuvligt nystan med lilamelerat garn ifrån Nyansera. Jag har gått och kramat på detta en tid utan att riktigt veta vad jag ville göra med det. Garnet heter Eldoria och är ett sockgarn. Kvalitén är 80% Superwash merino, 10% cashmere och 10% nylon. Garnet är så vackert att jag genast kände att detta garn vill jag göra något vackert av, som jag kan visa upp och jag brukar inte gå omkring och vifta med fötterna, så sockor var uteslutna. Så nu har jag istället börjat att sticka ett par fingervantar Knotty. (Ravelrylänk) Mönstret är ganska enkelt att följa och helt ljuvligt vackert. Vilken suverän kombination – vackert garn + vackert mönster. Kan väl vara i kallaste laget för ett par fingervantar, men det kommer snart sådana dagar också och vem vet förresten när jag blir klar!

2 reaktioner på ”>Fingervantar Knotty!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *