Stickat - sjal, Veckans UFO

>Veckans UFO v 47 efter!

>
Idag har jag varit och sjungit med kören hela dagen. Tre framförande med en trevlig jullunch mitt på dagen har jag hunnit med, så det där med bloggen fick vänta tills nu. Hur har det då gått med veckans UFO. Ja, jag har ju inte hunnit att sticka så många kvällar denna veckan, så den blev inte så många cm längre, men det var roligt det lilla jag hann med. Är lite besviken på att det inte blev något färdigt denna vecka, men vi är ju också vid den tiden på året när man har ganska mycket att stå i, så det är kanske inte så konstigt.

I morgon drar jag en vinnare av garnnystanen i utlottningen. Det är fortfarande några timmar kvar. Så kom igen nu. Sista chansen att lista sig för en lott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *