Aktuellt, Lotteri

>Utlottning!!!

>
Nu är det dags. I förra veckan passerade Hildurs Barnbarn 10 000 besökare. Det känns fantastiskt roligt. En utlottning måste man ju ha för att fira. Jag har hittat ett fint garn att lotta ut. Det är fyra nystan Eskimo i den ljuvligaste vinröda färg (nr 010). Det där med färg är svårt. Särskilt när dagsljuset är lika med noll och blixten slår till. Färgen är mycket mörkare i verkligheten. Kanske kan det bli ett par vantar, en halsduk eller en mössa. Alternativen är många. Låt fantasin flöda.

Visst vill du väl vara med på denna utlottning! Så här fungerar det.
 • Den som vill vara med, skriver en kommentar.
 • Om du har en blogg, så länkar din kommentar till din blogg och jag kan nå dig på det viset.
 • Om du inte har en blogg, så skickar du mig också ett mail, så vet jag hur jag ska få tag på dig.
 • Varje kommentar ger en röst.
 • Länka gärna till denna utlottning.
 • Du har möjlighet att delta t o m 28 november, därefter drar jag en vinnare.
Det var väl ungefär allt! Hör av er om ni har några frågor.
UTLOTTNINGEN ÄR NU AVSLUTAD!!! EN VINNARE ÄR DRAGEN!

49 reaktioner på ”>Utlottning!!!

 1. >Grattis till alla besökare! Det är ju en trevlig blogg att titta in till. Naturligtvis tar jag chansen att vinna fint garn. Länkat har jag också gjort.

 2. >Grattis till alla besökare, självklart vill jag vara med i lotteriet om det fina eskimågarnet. Har ju virkat 4 mössor med eskimågarn, så varför inte en vinröd?

 3. >Grattis till alla besök!! Jag har tittat in här tidigare och kommer tillbaka, är nu följare. Självklart vill jag vara med och försöka vinna det vackra garnet. Jag har stickat en tröja till min syster i det tidigare och hon har fått många komplimanger för den 🙂

 4. >Grattis.
  Självklart vill jag vara med och försöka vinna. Vet precis vad jag ska göra om jag vinner också.
  Länkar så gärna.

 5. >Klart jag vill va med har inte testad det garnet tidigare så jag hoppas på vinst…
  Grattis till alla som hittat hit!!

  Kramizar från norr!!

 6. >Grattis till alla besökare, 10.000 är väldigt många!
  Det är klart att jag vill vara med och fira genom att vara med i utlottningen.
  Ha´ det gott!

 7. >Hej!

  Hittade precis till denna trevliga blogg! 🙂 Självklart vill jag vara med och tävla. Lägger upp en länk på bloggen också.

  Ha en bra dag!

 8. >Jag hittade precis hit för första gången. Härlig blogg! Har lagt mig som följare 🙂 Jag vill gärna vara med och tävla också, vilket ljuvligt garn! Håller tummarna. På återseende

 9. >Jag vill jättegärna vara med i din utlottning och lägger till mig som följare!!.
  Jag har också utlottning nu så du är välkommen till mig också!

 10. >Hej !Jag hittade just hit… och jag passar väl på att delta i din utlottning. Jag länkar naturligtvis och lånar din bild. Kram sytanten

 11. >Mer än gärna med i utlottningen!!! efter att ha varit under stickförbud i 2år så är det härligt att få börja lite smått igen – och ett härligt underbart garn. Kan det bli bättre att få vinna? Få in något nytt i garnväg – något att glädjas åt, går fort att få till något underbart i?
  Jo, jag HAR en blogg – dock ingen dator som just nu låter mig blogga 🙁 Min burk har kraschat och denna klarar knappt att kommentera här, antar jag… släpper inte in mig för att blogga, dock…
  Må så grankott…

 12. >Grattis till alla besökare! Har kikat in här några gånger och bloggen är kanon. Vill gärna delta i utlottningen, kan inte få för mycket värme nu när snön ligger vit och nordanvinden tjuter 🙂 Susanne

 13. >Grattis till 10 000 besökare. Vill gärna vara med och tävla om det fina garnet. Länkar inne hos mig och hoppas på tur.

  Kram

 14. >Inspirerande sida så jag förstår att du har många besökare…Grattis =) Vill självklart vara med i utlottningen av de fina garnet…blir en perfekt liten överraskning (om jag vinner) till min dotter som börjat sticka och önskar sig just ett garn i vinrött.
  // Carin
  carinzettergren@hotmail.com

 15. >Jag vill också vara med! Tittar in här med ojämna mellanrum och det kommer jag att göra även fortsättningsvis. Härlig blogg du har!

 16. >Hejsan! Hittade din/er fina blogg idag 🙂 Här finns mycket trevligt att läsa och titta på. Så jag har blivit en följare.Så många besökare! Grattis! Skulle vara kul att få delta i din/er utlottning. Jag länkar från min blogg. Men jag vet inte hur jag kan länka från denna kommentar?

 17. >Hej !
  Grattis till en toppenblogg:)
  Vilken otroligt vacker färg på garnet. Självklart vill jag vara med i din utlottning och länkar i min blogg.

 18. >Oh…har precis upptäckt din utlottning! Vill gärna vara med fast det är i senaste laget.
  Så fint garn!
  Nu ska jag fortsätta kika runt lite på din fina blogg också! =)

 19. >Hej och Grattis! Första gången jag är här, ska ta och kika runt hos dig. Jag är gärna med i din utlottning, gillar verkligen det garnet.
  Välkommen in till min blogg. Kram!

 20. >jättegrattis till alla besökare :)) följare är jag redan sen en tid tbx :p och självklart vill jag vara med i din tävling 🙂

 21. >Grattis till alla besökare, du har en trevlig sida, som jag följer varje dag.
  Är gärna med i lotteriet, men har ingen sida att länka till.
  Kram Bettan

 22. >Jag är rätt så ny på det här med bloggande, men nu hittar jag ju så många trevliga bloggar så jag hinner nästan inte göra annat. Garnet var ju så vackert i färgen så det skulle jag gärna vilja ha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *