Stickat - sjal

>Axelvärmaren är klar!

>

Idag så var både ljus och kamera på min sida, så nu fick jag chansen att fotografera min färdiga axelvärmare. Jag gjorde om den lite ifrån originalet, för det fanns gott om garn. Jag gjorde en mönsterrapport extra och dessutom så virkade jag på en kant nedtill också. Jag har fortfarande garn kvar, så nu ska jag göra en snodd som jag kan ha upptill istället för broschen som sitter där nu. Den var enkel att göra. Den sitter ganska bra på och gick väldigt fort att få färdig. Kanske inte så konstigt med tanke på att jag använt stickor nr 9…

Igår kväll virkade jag rutor. Jag borde gjort lite på sockan också, men eftersom mamma och syster var här, så kunde jag inte riktigt koncentrera mig på att läsa mönster, så då var det lättare att bara göra något som jag redan memorerat utantill. Det blev en väldigt trevlig kväll! Nu väntar sockahälen på mig ikväll istället, men först så ska vi till Globen och se Monster Jam…sönernas önskemål 😉 Hörselkåpor på!

1 reaktion på ”>Axelvärmaren är klar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *