Stickat - jacka, Tankar kring handarbete

>10 000 besökare!

>Igår nådde bloggen en milstolpe – Vi passerade 10 000 besökare. Vi drog igång i januari i år, så det här känns faktiskt stort. Kul att så många velat besöka vår blogg. Detta måste ju givetvis firas och jag ska fundera lite kring en utlottning av något! Jag återkommer senare i veckan!

Min axelvärmare ligger och blockar till sig, men är inte riktigt mogen för ett foto än. Inspirerad av era glada tillrop igår, så drog jag igång ännu ett projekt… jag skulle ju sticka på min socka tänkte jag, men det blev bara ett par varv, sen skrek mitt nyinköpta Verdigarn på mig och jag kom plötsligt på vad jag skulle göra. Jag har en bok hemma som heter Sticka i naturfärger, som är skriven av Kari Hestnes. Jag har länge spanat på ett fint alster där som heter Assymetrisk jacka. Jag har inte hittat någon bild på den någonstans, som jag kan visa er, så ni får hålla er till tåls. Den ska stickas i dubbelt garn varav det ena tunn alpacka, men det hade jag inte så mycket av hemma, så jag blandar in lite egenfärgat entrådigt ullgarn och lite annat tunt ullgarn, så jag får en fin färgkombination tillsammans med det mörkt gråmelerade Verdigarnet. Tjockt blir det! Nu är jag en tämligen frusen typ och de har dessutom sagt att det ska bli den kallaste vintern på tusen år, så jag kände att här gäller det att ladda.

1 reaktion på ”>10 000 besökare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *