Aktuellt

>Rapport från Syfestivalen!

>

Så har man varit på Syfestivalen igen. Mycket folk och ganska rörigt. Jag önskar att man hade lite struktur, så att garnerna var för sig, pärlorna för sig, symaskinerna osv. Då kan man lättare botanisera bland de saker man tycker om. Som vanligt var det inte så många ”fina” garnbutiker på plats. Några ögonstenar fanns förstås, men liksom tidigare år saknar jag verkligen en garnbutik som sticker ut som lite trendig. Sådana finns ju! Nu blir det liksom mer fokus på billigt än bra. Den finaste montern hade som vanligt Fingerfärda. Alla andra ligger hästlängder efter. Den är snygg. välplanerad och fyller en med inspiration. Då måste man ju gilla broderier förstås. Det säljer inga garner. Tänk om någon enda liten garnbutik tänkt mer estetiskt, så vackert det hade kunnat vara då.
Jag köpte bara tre nystan den här gången…varav ett var på 350 gram…:-) Så blev det fyra svarta knappar till mina fingervantar, så nu kan de bli färdiga för användning. På söndag lovar de minusgrader, så om inte förr så skulle jag behöva dem då.

2 reaktioner på ”>Rapport från Syfestivalen!

  1. >Det var duktigt att bara köpa tre nystan… själv kom jag hem med sju härvor garn. Och en massa andra saker…Tror att jag vet vad jag ska pyssla med på söndag när de andra klipper och klistrar. Kul att se dig!

  2. >Ja men ett av mina nystan vägde ju 350 gram…..det är typ 7 nystan, så jag vet inte om jag var så duktig precis. Ha det så trevligt på söndag. Hälsa alla. Det var kul att se dig också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *