Boktips

>Det kom en bok på posten!

>

Kom och kom förresten, jag fick vackert hämta den själv på ICA ;-).
Boken heter 400 Knitting Stitches och är skriven av Potter Craft, så det är väl ett antal personer som är inblandade i skapandet av denna bok kan man tänka. Boken visar olika typer av stickade mönster och då menar jag själva strukturen. Otroligt fina. Det är mönster med flätor, lyfta maskor, vridna maskor, räta och aviga i olika kombinationer mm. Har man ett bra mönster på en tröja eller kofta, så kan man ju ändra det helt genom att ändra själva strukturen/mönstret på tröjan/koftan. Jag blev inspirerad att köpa en sådan här bok när jag var på HV-skolan sist och nu har den alltså kommit.
400 Knitting Stitches: A Complete Dictionary of Essential Stitch Patterns
Om jag skulle få för mig att delta i vantdesigntävlingen som StickaMera har utlyst, så tänker jag att jag säkert kan hitta inspiration här.

2 reaktioner på ”>Det kom en bok på posten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *