Tankar kring handarbete

>Igår var det online stickcafé igen!

>Igår var det dags för online stickcafé igen. Denna gång tror jag det var någonstans mellan 250 och 300 deltagare. Makalöst, inte sant! Jag satt inte lika mycket framför datorn denna gång, men å andra sidan fick jag ganska mycket stickat. Jag hann en bit till på Lamina-sjalen och jag har nästan stickat färdigt fram- och bakstycket på uppifrån-och-ner-koftan. Det sista hinner jag nog göra ikväll. Sedan blir det bara att ta tag i ärmarna. Bara och bara förresten, det lär väl ta en bra stund det med. Det blir skönt när jag får avsluta något av mina större pågående projekt.

Annars stickar jag lite på mina provlappar som jag gör för stickkursen. Inte så upphetsande att visa dem här än, men de tar sin lilla tid att göra allihopa.

Jag har också en ny följare här på bloggen, mrsproud, så dig vill jag bara önska välkommen hit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *