Stickat - sjal

>Lamina!

>
Jag var tvungen att provsticka lite igår. Jag stickade en del på koftan också igår kväll, men jag kunde inte stå emot frestelsen att börja sticka lite på Lamina-sjalen. Den blir smalare än vad jag trodde, men jag har ju inte blockat den ännu, så jag tror det ger sig. Man stickar den från nacken och framåt, vilket var ett nytt grepp för mig, få se hur det blir när jag plockar upp och stickar den andra halvan. Man la upp maskorna på ett för mig helt nytt sätt och har därför en tråd garn i början, som man sedan ska ta bort när man stickar den andra delen. Det hette the provisional cast on method. Det fanns bildinstruktioner i länk på mönstret, så det var hur enkelt som helst att följa. Nu ska jag göra ett antal repetitioner av huvudmönstret och sedan gör man en avslutande ”snibb” som är ganska stor och dekorativ. Jag är ganska nöjd så här långt. Jag har ingen sjal som liknar denna tidigare. Det gäller bara att sticka på för jag tror den kommer vara mest användbar nu i början av hösten.

2 reaktioner på ”>Lamina!

  1. >Vi hade hur kul som helst!
    Vi andvände Zenits färger och färgade för allt var vi var världa. Nu kanske det kan bli lite nytt i webshopen framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *