Aktuellt

>Jag ska gå på stickkurs!

>Tjoho! Jag är så glad! Jag har precis fått veta att jag kommit med på HV-skolans stickkurs (grund). Kursen går en helg i månaden fram till maj nästa år med lite avbrott för jul och så. Totalt rör det sig om 7 eller 8 helger. Jag känner mig hur exalterad som helst över detta. Mitt första kurstillfälle är i slutet av september, men eftersom jag då befinner mig utomlands, så får jag gå det första kurstillfället tillsammans med en annan grupp och det blir redan till helgen.

Visserligen har jag stickat i en massa år och jag har provat på en massa olika saker men det finns alltid mer att lära sig, så jag ser fram emot ett utmanade år. Tyvärr blir det därför inget stickläger i norr för mig. Kan liksom inte få in mer stickning nu i höst. Jag vet att det kanske låter lite konstigt, men jag har ju ett liv utanför stickningen också… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *