Aktuellt

>Gina Tricot har stickat i modet till hösten!

>Har ni sett Gina Tricots höstreklam på TV? Stickat kan man sammanfatta det! Tunna, långa, figurnära, grovmaskiga tröjor i olika färger. Man ser tydligt linnet eller tröjan som bärs under denna tröja och den är så lång att den nästan blir som en kort, kort klänning. De är jättefina. Hmmm man kanske skulle sticka en sådan…Garnet ser ut att vara mohairliknande, men de är inte jätteluddiga, så det kan nog vara frågan om en blandning där mohair är med som en liten del. Snygga är de i alla fall. Någon som har provat att sticka en sådan?

Annars pågår blockning här i huset. Jag blev klar med min Saroyan-sjal igår, så nu ligger den och bara väntar på att bli färdig för användning och för fotografering förstås. Det blev lite garn över, som jag tänker använda till vantar. tror inte att det räcker till ett helt par vantar, så jag får väl rota i mina garnlådor tills jag hittar något som jag kan kombinera garnet med. Vantarna får dock vänta lite tror jag. Jag har en hel del annat som ligger och väntar på att bli färdigt först. Och igår råkade jag påbörja ett till sjalprojekt också, men mer om det berättar jag en annan dag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *